Pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna, lauantaina 23.4., päästiin jälleen Ravintola Pörssiin discoilemaan. Klo 19 aukesivat ovet ja samalla discopallo pyörähti käyntiin. Alkuun puolisen tuntia pienemmällä volyymillä sisääntulomusaa, jotta saatiin kivasti discoväkeä sisään ja sitten n. klo 19.30 nupit kaakkoon. Siitä alkoi noin viiden tunnin tanssijalkaa vipattava biisikavalkaadi, jonka aikana oli hyvä välillä myös tankata baarin puolella esimerkiksi DISCO K-50@ -cocktail sekä mocktail -drinkkejä ja vaikkapa tutustua uusiin ihmisiin tai vaihtaa kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa. Noin klo 24 oli sitten hieman aika tiivistää tunnelmaa kun hitaat alkoivat ja puoli yhden maissa illan soitto päättyi viimeiseen hitaaseen.


DISCO K-50®:ssä musiikki on menevä sekoitus tanssittavia biisejä seitsemänkymmentä luvulta aina tämän päivän hitteihin ja kaikkea siltä väliltä. Musiikista 23.4. lauantain discolillassa vastasi dJ Stobe ja light dj Mosse. Saimme kuulla ja kokea varmasti eri aikakausilta tanssimaan sytyttäviä kappaleita muunmuassa seuraavilta artisteilta ja yhtyeiltä: Aretha Franklin, Chic, Diana Ross, Coldplay, Lizzo, Basic Element, Donna Summer, Usher, Corona, Bananarama, Madonna, Supermode, Alcazar, Kool & The Gang, Flo Rida, DNCE, Mark Ronson, Avicii, Luis Fonsi, Demi Lovato, Rose Royce, Tavares, Abba, Michael Jackson, M people, Dr. Alban, Ultra Naté, Gloria Gaynor, Simply Red, Kelly Rowland, The Pointer Sisters, Enrique Iglesias, The Doobie Brothers, Wilson Pickett, Daryl Hall, ATB, C+C Music factory, Jennifer Lopez ja monen monta muuta. Yhden illan aikana ehtii soittamaan noin 100 tarttuvaa biisiä ja settejä varioidaan eri discoiltoina, mutta toki muutamia kaikkein suosituimpia hittikappaleita saattaa olla listalla myös seuraavissa discoilloissa.

Kuvassa tanssilattian meininkiä 5.3. discoillasta. 

1649656402878_Tunnelmia%20tanssilattialta-me.jpg

DISCO K-50®

DISCO K-50® on noin kerran kuussa Helsingissä järjestettävä disco yli viisikymppisille. Tule tanssimaan ja pitämään hauskaa! Alaikäraja on 50 vuotta ja paperit tarkistetaan ovella.

© 2022. Kaikki oikeudet pidätetään. DISCO K-50® on rekisteröity tavaramerkki.